KS Tools

KS TOOLS Werkzeuge - Maschinen GmbH on yksi johtavista kansainvälisistä työkalujen ja työpaja varusteiden toimittajista. Vuonna 1992 perustettu yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Hessenin kaupungissa Heusenstammissa, työllistää tällä hetkellä yli 350 työntekijää ja sillä on yhdeksän tytäryhtiötä ympäri maailmaa.

KS TOOLS erottuu tuotteidensa korkean laadun, jatkuvien innovaatioiden, houkuttelevan hinta-laatusuhteen sekä vahvan joustavuuden ansiosta.

Tuotevalikoima tarjoaa ajantasaisia ratkaisuja ja älykkäitä työkaluja erittäin vaativille käyttäjille. Asetamme korkeat vaatimukset tuotteiden laadulle. Viimeisimmät tuotantoprosessit ja jatkuva valvonta varmistavat valmistettujen työkalujen korkean toiminnallisen turvallisuuden ja pitkäikäisyyden.

Sertifioimalla hallintajärjestelmän DIN ISO 9001-standardin mukaisesti, KS TOOLS korostaa jatkuvaa palvelun parantamisen vaatimustaan.

Yritys aloitti vuonna 1992 noin 30 työkalun valikoimalla, mutta vuosituhannen vaihteessa valikoima oli jo 5 000. Nykyään KS Toolsin keskusvarastossa on yli 32 000 artikkelia - vasaroista ja taltoista monenlaisiin avainsarjoihin erikoistyökaluihin autoille ja hyötyajoneuvoille, lämmitys- ja putkityöhön sekä ilmastointiin, ja ennen kaikkea teollisuudelle. Sen lisäksi valikoimassa on työkalusteita, varastointijärjestelmiä ja ongelmanratkaisukonsepteja, jotka täydentävät ammattimaisesti koko valikoiman.

KS Tools työkaluja markkinoidaan yli 130:ssa maassa maailmanlaajuisesti. Tooloutlet.fi:n kautta saat koko KS Toolsin työkaluvalikoiman käyttöösi!

KS TOOLS KUORMA-AUTOJEN ERIKOISTYÖKALUT

KS TOOLS AJONEUVOJEN ERIKOISTYÖKALUT

KS TOOLS KÄSITYÖKALUT

+ Read more

- Show less

Suodata tuotteita

Menu

Your shopping cart is empty

Product shipping methods

My account

Gift cards used in the shopping cart